x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu: Am să cer public ANI să facă o verificare tuturor incidentelor de integritate de când sunt în politică

Alina Gorghiu: Am să cer public ANI să facă o verificare tuturor incidentelor de integritate de când sunt în politică

12 Oct 2015   •   23:06
Alina Gorghiu: Am să cer public ANI să facă o verificare tuturor incidentelor de integritate de când sunt în politică

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a vorbit despre acuzațiile aduse de premier la votarea moțiunii de cenzură, Gorghiu a precizat că "insinua direct că am sau voi avea probleme cu justiția".

"Eu nu cred că Parchetul General e un instrument al lui Victor Ponta. Nu cred că DNA sau ANI sunt ale cuiva", a explicat Gorghiu la B1TV.

Liberala a declarat că premierul a mai amenințat-o și cu alte ocazii, "nu sunt primul PNL-ist amenințat de Victor Ponta".

"De când ocup acest scaun nu va fi nevoie să fac exercițiile false de retorică ale lui Ponta. Când vreun membru PNL are o problemă cu justiția, statutul spune foarte clar ce avem de făcut. Nu mi-e frică de DNA sau de alte instituții. Am fost de câte ori mi s-a solicitat", a precizat politicianul.

Alina Gorghiu a declarat că "am să cer public ANI să facă o verificare tuturor incidentelor de integritate de când sunt în politică", făcând referire la declarațiile de avere.

"Nu am niciun fel de rezervă să fac acest lucru. Voi depune o hârtie la ANI, dacă în urma demersurilor lui Ponta nu s-a sesizat. Mi se pare anormal să profiți de imunitatea pe care ți-o dă activitatea de parlamentar și să arunci cu noroi în adversarii politici", a subliniat copreședinta PNL. 

×