x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu: PNL nu şi-a asumat un interimat la Primăria Capitalei pentru a nu vulnerabiliza locuitorii Capitalei

Alina Gorghiu: PNL nu şi-a asumat un interimat la Primăria Capitalei pentru a nu vulnerabiliza locuitorii Capitalei

12 Oct 2015   •   21:56
Alina Gorghiu: PNL nu şi-a asumat un interimat la Primăria Capitalei pentru a nu vulnerabiliza locuitorii Capitalei

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni seara, într-o emisiune televizată, că partidul nu şi-a asumat conducerea interimară a Primăriei Bucureşti pentru a nu vulnerabiliza locuitorii Capitalei.

Ea a afirmat că în situaţia în care PNL şi-ar fi asumat un interimat la Primăria Capitalei "s-ar fi întâmplat exact ce se întâmplă astăzi" când PSD, prin Guvernul Ponta şi ELCEN, pun propriri pe subvenţiile locuitorilor, iar bucureştenii "nu merită să intre în jocul politic dintre PNL şi Victor Ponta".

"În momentul în care PNL şi-ar fi asumat un interimat la Primăria Capitalei s-ar fi întâmplat exact ce se întâmplă astăzi: PSD-ul, prin Guvernul Ponta, prin ELCEN, puneau popriri pe subvenţie, PNL ar fi fost în secunda doi, prin acea asumare a Primăriei, pus în situaţia de a vulnerabiliza bucureşteanul. Omul din Bucureşti nu merită să intre în jocul acesta politic dintre noi şi Victor Ponta", a spus Alina Gorghiu la B1.

Sursa: Agerpres

×