x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu: Victor Ponta este preocupat numai de problema sa juridică

Alina Gorghiu: Victor Ponta este preocupat numai de problema sa juridică

16 Iul 2015   •   16:42
Alina Gorghiu: Victor Ponta este preocupat numai de problema sa juridică
Sursa foto: Foto: Adrian Manolache

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat joi, la Deva, că activitatea guvernamentală este blocată, iar premierul Victor Ponta este preocupat numai de problema sa juridică şi de a-şi menţine funcţia de prim-ministru.

'Activitatea guvernamentală este blocată. Singurii care vorbesc astăzi despre cum se face în mod real guvernarea, despre cum ar trebui să fie tratate problemele din Sănătate, din Educaţie, suntem noi, cei din opoziţie. Ponta nu ştie să vorbească decât de problema juridică a domniei sale şi despre problema domniei sale de la Palatul Victoria, adică nevoia de a se ţine cu mâinile de scaunul de la Palatul Victoria', a spus Alina Gorghiu.

Ea a arătat că PNL se află într-o campanie de semnături pentru demiterea lui Victor Ponta, menţionând că România se confruntă cu un precedent periculos, legat de situaţia juridică în care se află premierul.

'Din punctul meu de vedere este cel mai periculos precedent la care asistăm într-o ţară democratică, anume acela de a avea un prim-ministru urmărit penal, inculpat, încă în funcţie. Cred că este o performanţă memorabilă, dar din păcate negativă. Sper ca (...) prin presiunea celor care vor semna această petiţie să se rezolve cât de repede se poate", a adăugat copreşedintele PNL.

În opinia copreşedintelui PNL, Victor Ponta a pierdut conducerea PSD şi ar urma să se întâmple la fel şi cu funcţia de prim-ministru. "Victor Ponta aleargă să pună capacul pe oală, ba la partid, ba la Guvern, ba în coaliţia guvernamentală. Nici nu mai ştie pe ce fronturi să mai lupte ca să-şi rezolve problemele. Din păcate, pentru domnia sa, partidul l-a pierdut, va pierde curând şi Guvernul, din fericire pentru România', a conchis Gorghiu.

×
Subiecte în articol: alina gorghiu Victor Ponta