x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lovitură pentru partidul lui Ponta: 300 de membri de la Pro România au trecut la PSD Alba

Lovitură pentru partidul lui Ponta: 300 de membri de la Pro România au trecut la PSD Alba

18 Oct 2019   •   14:47
Lovitură pentru partidul lui Ponta: 300 de membri de la Pro România au trecut la PSD Alba

Aproximativ 300 de membri ai Pro România, partidul înființat de Victor Ponta, trec la PSD Alba, a declarat vineri președintele organizației județene a social-democraților, Ioan Dîrzu. Situația este inedită în contextul în care la nivel național, trendul este invers: membrii PSD trec la partidul lui Ponta, scrie alba24.ro.

Cel mai mare număr de membri vin de la Sebeș, practic toată organizația în frunte cu coordonatoarea pe oraș. Aproximativ 90 de oameni au semnat vineri adeziunea la PSD, spune Dîrzu. De asemenea, acesta a mai declarat că și de la Abrud, Câmpeni, Blaj, Alba Iulia, Cugir, Arieșeni, Horea și de la alte câteva organizații mai mici sunt foști membri de partid care au trecut la PSD.

Motivul exodului membrilor Pro România

Principala nemulțumire a acestora ar fi liderul județean al ProRomânia, pe care îl acuză că nu a avut ținte la alegeri și că nu a comunicat bine cu organizațiile. Ioan Dîrzu a declarat că nemulțumiții din ProRomânia nu au cerut nici o funcție în PSD.

O parte dintre aceștia au fost prezenți la o conferință de presă organizată la sediul PSD Alba.

”PRO România la început  s-a dorit a fi o alternativă de stânga, dar într-un final s-a dovedit a fi un partid fără doctrină, un partid speculat, intrigant și doar anti PSD, nimic altceva, decât toată ziua, anti PSD, anti PSD. Oamenii cu potențial care au depus efort în crearea și dezvoltarea organizației județene Alba, care au muncit în campania pentru alegerile europarlamentare, au fost rând pe rând înlăturați fără motive”, a declarat Sebastian Lazăr, fost coordonator și vice-coordonator, Pro România.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta