x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Anastase: Obiectivul PSD vizează blocarea tranşei FMI din ianuarie

Anastase: Obiectivul PSD vizează blocarea tranşei FMI din ianuarie

17 Dec 2010   •   13:58
Anastase: Obiectivul PSD vizează blocarea tranşei FMI din ianuarie
Sursa foto: /Jurnalul National
143073-.jpgVIDEO - Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, după suspendarea şedinţei de citire a moţiunii Opoziţiei pe legea-cadru a salarizării, că obiectivul Opoziţiei mai ales a PSD-ului, vizează ratarea board-ului FMI din ianuarie şi sinuciderea politică.

Anastase a menţionat că o moţiune de cenzură se citeşte în maxim cinci zile de la depunere şi se votează în alte trei, potrivit Constituţiei României. Astfel, votul final pe această moţiune va avea loc pe data de 23 decembrie.

În acelaşi timp, preşedintele Camerei deputaţilor a declarat că, deşi opoziţia a lipsit intenţionat de la citirea propriei moţiuni, toţi parlamentarii puterii vor fi prezenţi luni, pentru ca moţiunea să poată fi citită.

Roberta Anastase a catalogat acţiunea PSD ca fiind una lipsită de responsabilitate, care vrea să facă rău populaţiei intenţionat.

"Dramatic este obiectivul Opoziţiei în ecuaţia asta, care vizează blocarea tranşei FMI şi Comisiei Europene din ianuarie. Să vrei cu bună ştiinţă să faci rău românilor nu mai are legătură nici cu guvernul, nici cu nimic. Pur şi simplu vrei ca România să nu primească următoarea tranşă de la Fond. Cred că strategia PSD-ului este să se sinucidă politic. Altă explicaţie logică a acestui demers eu nu găsesc", a declarat Roberta Anastase.


×