x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Anca Dragu: Am convingerea că vor urma discuții și vor ajunge la o formulă asupra bugetului Capitalei

Anca Dragu: Am convingerea că vor urma discuții și vor ajunge la o formulă asupra bugetului Capitalei

28 Apr 2021   •   16:07
Anca Dragu: Am convingerea că vor urma discuții și vor ajunge la o formulă asupra bugetului Capitalei
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele Senatului, Anca Dragu, a afirmat că se va găsi o soluție pentru bugetul Capitalei, precizând că, în general, bugetele autorităților locale trebuie să fie construite „echilibrat”.

„Am convingerea că vor urma discuţii şi că vor ajunge la o formulă asupra bugetului Capitalei. Este un subiect desigur important şi sunt convinsă că se va găsi o soluţie. (...) Ar putea fi o discuţie în coaliţie, dar eu deocamdată nu am putut să mă uit încă pe detalii. De regulă, aprobarea bugetelor (autorităţilor locale - n.r.) reprezintă un moment de discuţie. Este foarte important să avem bugete echilibrat făcute, cu o evaluare corectă a veniturilor pentru anul 2021 şi această aprobare să aibă loc într-un timp scurt, pentru că deja suntem la sfârşitul lunii aprilie", a afirmat, miercuri, Anca Dragu, la Senat.

Bugetul Capitalei, propus de primarul general Nicușor Dan, a fost respins, miercuri, cu 17 voturi „pentru”, 22 „împotrivă” și 14 abțineri.

×
Subiecte în articol: anca dragu bugetul capitalei