x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Andrei Chiliman: PNL are nevoie de o conducere care să nu-i spună preşedintelui doar "Da, să trăiţi!"

Andrei Chiliman: PNL are nevoie de o conducere care să nu-i spună preşedintelui doar "Da, să trăiţi!"

21 Feb 2013   •   19:56
Andrei Chiliman: PNL are nevoie de o conducere care să nu-i spună preşedintelui doar "Da, să trăiţi!"
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat că noul Statut adoptat de Delegaţia Permanentă a PNL centralizează puterea în mâna unei persoane, înconjurată de oameni care îi sunt datori, şi spune că partidul are nevoie de o conducere care să nu spună liderului doar "Da, să trăiţi".

 
"O să vedeţi rezultatul unui Statut care centralizează puterea în mâna unei persoane care are alături nişte oameni care îi sunt datori. Pun întrebarea: ce se va întâmpla în momentul în care proiectul unipersonal al domnului Antonescu de a ajunge preşedinte - Ferească Dumnezeu! nu se va întâmpla? Ce se va întâmpla cu PNL?", s-a întrebat Chiliman retoric.
 
Edilul crede că PNL are nevoie de o conducere în care oamenii să fie aleşi uninominal şi să aibă o legitimitate şi o putere foarte mare de decizie.
 
"PNL are nevoie de o conducere care să aibă curaj să-l contrazică pe preşedintele partidului când eventual propune un lucru care nu e corect, să aibă loc dezbateri şi nu doar E foarte important ca PNL să nu păţească ce păţeşte azi PD", a spus Chiliman.

×
Subiecte în articol: andrei chiliman crin antonescu pnl