x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Bugetul Guvernului Boc este nerealist

Antonescu: Bugetul Guvernului Boc este nerealist

20 Dec 2010   •   10:59
Antonescu: Bugetul Guvernului Boc este nerealist
Sursa foto: /Jurnalul National

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, de la Palatul Parlamentului, că bugetul Guvernului Boc pe anul 2011 este unul nerealist şi nu reprezintă nici pe departe un instrument politic pentru ieşirea României din criză, ci unul destinat propriei clientele politice.

"Această rezoluţie spune că departe de a fi un instrument politic pentru revigorarea României, pachetul este destinat propriei clientele", a declarat Antonescu.

Liderul liberal a adăugat că, din nou, majoritatea fondurilor bugetare din acest proiect vor fi la dispoziţia membrilor Guvernului pentru alocări discreţionare. Mai mult decât atât, Antonescu a catalogat acest buget ca fiind unul nerealist, care doar proiectează imaginaţia unor politicieni corupţi.

"Acest buget este unul nerealist, este proiecţia unor imaginaţii ale Guvernului", a adăugat Crin Antonescu, potrivit antena3.ro.

De asemenea, liderul PNL a menţionat că liberalii au depus o serie de amendamente care ar putea reglementa acest proiect de buget, pentru a-l transforma într-un instrument politic pentru refacerea României.

Liberalul a menţionat că neadoptarea bugetului nu reprezintă un obiectiv pentru grupul politic, dar că aceasta trebuie, totuşi, să aibă o coerenţă în privinţa soluţiilor ce urmează a fi adoptate în anul următor.

×