x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu către Boc: "Aţi tras ceva prafuri uşoare?"

Antonescu către Boc: "Aţi tras ceva prafuri uşoare?"

24 Sep 2009   •   00:00

Premierul Emil Boc se comportă precum un "mecanic de locomotivă beat" şi inconştient de faptul că vagoanele în care se află românii au deraiat, a declarat liderul PNL, Crin Antonescu, la dezbaterile pe marginea moţiunii de cenzură. Liderul liberal l-a acuzat pe primul ministru că este doar o marionetă a preşedintelui Traian Băsescu, ignorând realităţile româneşti.



"Vă comportaţi ca un mecanic de locomotivă beat. Şi nu luaţi în nume de rău. Beat de euforia reformei. După 20 de ani vă închipuiţi că reformaţi statul şi chefuiţi în locomotivă, faceţi adevărate orgii, o fugăriţi pe doamna Andronescu să o aruncaţi peste geam, dar vă anunţ că vagoanele s-au decuplat. Scapă cine poate", a declarat Antonescu, citat de Antena3.

Antonescu l-a îndemnat pe Boc să nu mai facă apologia celor două Românii, în condiţiile în care există doar o ţară în care magistraţii stau strâmb sau drept, dar nu mai judecă, o ţară în care românii sunt în grevă.

"E o fericire în România", a mai spus Antonescu, care a contestat mesajul triumfalist al premierului, remarcând, ironic că, poate Boc a "tras ceva prafuri uşoare".

Liderul liberal a mai imputat premierului că a preferat să ocolească dezbaterea parlamentară pe o lege atât de importantă, precum cea a salarizării unice.

"Mica şi trista dumneavoastră poveste este că aţi ajuns din deputat cu convingeri democratice un ajutor al preşedintelui-stat, care ne explică de ce nu mai e bună dezbaterea democratică", a conchis preşedintele PNL.

La ieşirea din sala de plen, referindu-se la atacul liderului PNL Crin Antonescu la adresa sa, premierul a declarat că nu se coboară la nivelul de jigniri, invective sau alte forme de exprimare, care sunt sub nivelul discursului parlamentar pentru a răspunde. (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic