x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Dacă suspendarea şi referendumul nu aveau loc, în toamnă riscam să avem violenţe sociale

Antonescu: Dacă suspendarea şi referendumul nu aveau loc, în toamnă riscam să avem violenţe sociale

04 Aug 2012   •   20:04
Antonescu: Dacă suspendarea şi referendumul nu aveau loc, în toamnă riscam să avem violenţe sociale

Crin Antonescu a sustinut ca Romania risca sa inregistreze, in toamna, violente sociale mai grave decat cele de la inceputul anului, daca suspendarea lui Traian Basescu si referendumul de demitere nu ar fi avut loc in acest moment.

"Sute de mii de oameni, in fiecare seara si aproape in fiecare localitate insemnata, in ianuarie-februarie, au dat aceste semne ca solutia era, atunci, alegeri anticipate si parlamentare si prezidentiale. Nu am fi ajuns aici. Acum, daca acest referendum nu avea loc, daca aceasta suspendare nu avea loc, din toamna riscam sa avem chiar violente sociale", a declarat Antonescu in cadrul emisiunii Q&A, la Antena3..

"Si celor care azi pun in carca unui procedeu democratic – referendumul – devalorizarea leului, acelora le spun: care ar fi fost valoarea leului daca, Doamne fereste!, in toamna asistam la reizcbucnirea unor tensiuni sociale cu alta intensitate, cu alta violenta decat au afost ele in ianuarie?", a mai spus Antonescu.

×