x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Este fără precedent faptul că un şef de serviciu secret umblă prin Parlament să-şi facă Guvern

Antonescu: Este fără precedent faptul că un şef de serviciu secret umblă prin Parlament să-şi facă Guvern

08 Feb 2012   •   11:37
Antonescu: Este fără precedent faptul că un şef de serviciu secret umblă prin Parlament să-şi facă Guvern

Co-presedintii USL, Crin Antonescu si Victor Ponta au luat decizia ca Uniunea sa nu participe la procedurile de investire a noului Guvern. "Maine voi fi la tribuna Parlamentului pentru a explica decizia noastra si asteptarile noastre de la noul Guvern. Atata timp cat dialogul cu noi s-a rezumat la 15 minute formale la Cotroceni, cred ca vina apartine Coalitiei. Ei nu s-au gandit cine va vota acest Guvern", a declarat presedintele PSD Victor Ponta.

Presedintele PNL a confirmat neparticiparea USL in plenul Parlamentului, la investirea Cabinetului Ungureanu. "Decizia se bazeaza pe faptul ca pozitia noastra, a USL, privitoare la declansarea alegerilor anticipate a fost ignorata complet si pe faptul ca este inacceptabil ca un sef al unui serviciu secret sa fie angrenat intr-o actiune politica. Nu se da un raspuns motivelor pentru care oamenii au iesit in strada sau masivei nemultumiri in raport cu actuala guvernare si cu actualul presedinte. Basescu a decis sa mearga nu pe o solutie care sa vina in sprijinul oamenilor nemultumiti, ci pe o solutie nedemocratica, pe desemnarea unui sef de servicu secret in fruntea guvernului roman. Este fara precedent faptul ca un sef de serviciu secret in functiune umbla prin Parlament sa-si faca Guvern", a declarat Crin Antonescu.

×