x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Este plecarea celui mai incompetent, mai corupt şi mincinos Guvern din istoria României

Antonescu: Este plecarea celui mai incompetent, mai corupt şi mincinos Guvern din istoria României

06 Feb 2012   •   08:50
Antonescu: Este plecarea celui mai incompetent, mai corupt şi mincinos Guvern din istoria României

Presedintele Partidului National Liberal a declarat, in urma anuntului facut de Emil Boc care a decis sa depuna mandatul Guvernului, ca aceasta demisie este o victorie a tuturor celor care de la inceputul anului au protestat, cerand o schimbare majora politica in Romania.

"Este plecarea celui mai incompetent, mai corupt si mai minicinos Guvern din istoria Romaniei, cel putin, de dupa 1989", a spus liderul liberal.

Crin Antonescu sustine ca plecarea Givernului Boc este un prim pas pentru solutionarea crizei politice si este deschiderea drumlui catre alegeri anticipate, 'singura formula democratica solida pentru reasezarea vietii politice romanesti pe un fagas normal.

Demisia lui Emil Boc pune punct unei guvernari desprinse de realitate, de dorintele cetatenilor, indiferenta la orice forma de nemultumire si dezinteresata de orice forma de dialog, a adaugat presedintele PNL.

×