x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu, non-convenţionalul

Antonescu, non-convenţionalul

06 Iul 2009   •   00:00

Strategia PNL la prezidenţiale menţionează că Băsescu e pe un trend descendent, că Geoană se confurnă cu lipsă de credibilitate în partid, indicând totodată ca principii de campanie, atragerea de noi mebri, prezentarea de măsuri anticriză, criticarea Guvernului şi campania pe internet.



"Nici Băsescu, nici Geoană nu sunt capabili să dea sentimentul că pot aduce ceva nou. Cifrele arată că Băsescu se află pe un trend descendent şi are de înfruntat un test dificil: până acum niciun preşedinte postdecembrist nu a reuşit să obţină două mandate constituţionale consecutive", se arată într-un proiect de strategie al PNL, citat de Mediafax.

În aceste condiţii, Crin Antonescu este văzut de liberali drept "o soluţie nouă non-convenţională" care ar putea atrage "o masă decisivă din electorat". Conform documentului citat, obicetivele PNL "câştigarea alegerilor prezidenţiale pentru a impune un stil radical diferit de a face politică: un alt tip de preşedinte" şi "participarea la guvernare pentru aplicarea propriului program anticriză". Şeful de campanie pentru prezidenţiale va fi primarul Bacăului, Romeo Stavarache.

×
Subiecte în articol: politic