x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Nu există un sfârşit mai jalnic pentru un om politic, îmi pare rău pentru Băsescu

Antonescu: Nu există un sfârşit mai jalnic pentru un om politic, îmi pare rău pentru Băsescu

24 Iul 2012   •   18:19
Antonescu: Nu există un sfârşit mai jalnic pentru un om politic, îmi pare rău pentru Băsescu

Presedintele interimar al Romaniei Crin Antonescu a declarat, marti seara, la mitingul USL de la Oradea, ca prin indemnul de boicotare a referendumului Traian Basescu face un rau enorm Romaniei si ca nu exista un sfarsit mai jalnic pentru un om politic democrat.

Antonescu l-a acuzat pe Traian Basescu, in cadrul mitingului pentru sustinerea referendumului, ca de opt ani de cand este in fruntea statului are justitia pe care a vrut-o.

"De opt ani de zile, Basescu face dosare, vorbeste despre dosare, ameninta cu dosare. Niciunul dintre noi nu s-a ferit din calea justitiei si azi vedem clar cine vrea sa va opreasca sa veniti la vot, pentru a scapa de justitie. Sunt oamenii care nu mai apar alaturi de Traian Basescu la mitinguri. Nu mai apar alaturi de el nici Elena Udrea, nici Adriean Videanu, nici Sorin Blejnar, nici Emil Boc", a afirmat Antonescu, la Oradea.

Crin Antonescu a aratat ca, in acest moment, mesajul lui Traian Basescu catre romani este: "Stati acasa, mi-e frica de votul vostru".

El a mai precizat ca Traian Basescu face "un rau enorm Romaniei", de multa vreme si cu o iresponsabilitate de care nu l-au crezut in stare nici adversarii sai, tipand, la o saptamana inainte de alegeri, ca va fi frauda, ca a fost si este o lovitura de stat.

"Toata lumea in Romania, fie ca il mai vrea sau nu pe Traian Basescu, stie ca o lovitura de stat nu se da cu Parlamentul, cu deciziile Curtii Constitutionale, chemand oamenii la vot, ci cu tancurile, armata, incalcand votul oamenilor, iar Traian Basescu va spune azi ca daca veniti la vot validati o lovitura de stat", a mai aratat Antonescu.

El le-a transmis celor de la miting ca "nu exista un sfarsit mai jalnic pentru un om politic democrat":

"Imi pare rau pentru Traian Basescu", a mai spus Crin Antonescu. (Mediafax)

×