x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Pentru PNL, PDL rămâne acelaşi partid de oportunişti, nu un partener de încredere

Antonescu: Pentru PNL, PDL rămâne acelaşi partid de oportunişti, nu un partener de încredere

04 Dec 2008   •   00:00

Vicepreşedintele PNL Crin Antonescu a declarat că pentru liberali, PDL rămâne acelaşi partid de oportunişti interesaţi de funcţii şi combinaţii politice, şi nu un partener politic de încredere, referindu-se la întâlnirile dintre PDL şi PSD, în diverse localuri din Bucureşti.



"PDL rămâne acelaşi partid de oportunişti şi pentru care astăzi, sau mâine, dreapta şi stânga nu înseamnă nimic, şi pentru care singurul interes este acela de a reveni la guvernare cu oricine, în orice condiţii şi sub orice formă. Este încă o dovadă pentru PNL că acest partid nu prezintă credibilitatea necesară pentru a fi socotit un partener politic în general şi cu atât mai puţin un partid de dreapta", a susţinut Crin Antonescu.

El a menţionat că, din punctul de vedere al PD, s-a dovedit foarte clar că dreapta sau stânga sunt doar vorbe şi că nici măcar atunci când discută de un guvern nu îi interesează "decât împărţirea unor posturi, cine e prim-ministru, cine ia internele, cine cu cine mai face diverse combinaţii de interese, care nu au nimic de a face cu prezentul şi viitorul României".

În plus, liberalul a menţionat că "negocierile şi tratativele nu au început într-un cadru oficial, ci în diverse localuri", între PDL şi PSD.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic