x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: PNL, cel mai mare succes electoral de după al doilea Război Mondial

Antonescu: PNL, cel mai mare succes electoral de după al doilea Război Mondial

14 Iun 2012   •   12:34
Antonescu: PNL, cel mai mare succes electoral de după al doilea Război Mondial

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, in deschiderea sedintei reunite a Biroului Permanent Central si a Consilului National Executiv, ca rezultatul la alegerile locale reprezinta cel mai mare succes electoral al PNL de dupa cel de-al doilea Razboi Mondial.

"Consider ca, in aceste alegeri locale, PNL a reprezentat cu adevarat si a salvat dreapta in Romania, in vreme ce impostori doctrinari au facut tot ce se poate pentru a compromite ideea de dreapta si ma refer aici la PDL, insusindu-si aceasta doctrina, iar acum s-au prabusit in fata verdictului neiertator al alegatorilor", a spus Antonescu.

"Suntem in fata celui mai mare succes electoral al PNL de dupa cel de-al doilea Razboi Mondial", a continuat Antonescu, care a precizat ca PNL trece de la cinci consilii judetene castigate in 2008 la 13 castigate in 2012.

In plus, PNL devine "cel mai puternic partid din Transilvania", cu sapte consilii judetene conduse si a castigat alaturi de Sectorul 1, pe care deja in avea, al doilea sector in Capitala, dar si o serie de primarii foarte importante, precum Timisoara, Galati si Ramnicu Valcea, a mentionat Crin Antonescu.

"Mi se pare corect ca inainte de a retine, a ne explica si a inventaria disfunctii care au avut loc in aceasta campanie si in randurile noastre si ale aliatilor, sa le multumim si celor care, dintre aliatii nostri, au luptat corect, onest, alaturi de noi, fiind parte la victoria noastra", a conchis presedintele PNL.

×