x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: "procentul celor care vor vota demiterea lui Băsescu va ajunge la 70%"

Antonescu: "procentul celor care vor vota demiterea lui Băsescu va ajunge la 70%"

08 Iul 2012   •   19:00
Antonescu: "procentul celor care vor vota demiterea lui Băsescu va ajunge la 70%"

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica, la Antena 3, ca din puntul sau de vedere, procentul celor care vor vota pentru demiterea presedintelui Traian Basescu se va apropia de 70%.

"Eu cred ca scorul poate fi chiar spre 70% (in favoarea demiterii presedintelui, nr..), dar acestea sunt detalii de campanie", a precizat Antonescu.

El si-a exprimat, totusi, reticenta in privinta datelor despre o prezenta peste 80% la vot, aratand ca, totusi, e perioada de concedii si de vara.

Cu toate acestea, Antonescu a apreciat ca prezenta la vot va fi peste 50% si ca este deja semnul pentru un interes major. Despre prezenta in campania electorala, Antonescu a spus ca se va implica atat cat ii va permite nou ststut de presedinte interimar.

Intrebat ce relatie va avea cu sefii serviciilor secrete, in calitatea de presedinte interimar, Crin Antonescu a declarat ca, din punctul sau de vedere, are mai multa incredere in George Maior, seful SRI, decat in Teodor Melescanu, directorul SIE, cu care a fost coleg in PNL.

"Daca vorbim despre persoane fizice, pot sa va spun, poate paradoxal pentru unii, ca am mai multa incredere in George Maior decat in Teodor Melescanu, chiar daca, cu Melescanu am fost coleg de partid ani de zile", a spus liderul PNL.

Despre lupta pentru sefia PNL, Antonescu a precizat ca este un lucru normal intr-o formatiune cu personalitati, individualitati, si ca nu este vorba despre o batalie.

"Luni, probabil ca si eu am un fior in legatura cu asta, cand ma voi retrage, sigur, temporar, din conducerea partidului si din partid, toata lumea stie ca, intr-un fel sau altul, aceasta s-ar putea transforma intr-o retragere definitiva, intr-un fel sau altul", a spus presedintele PNL.

×