x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Rezultatul meu la alegeri ar fi fost şi mai bun dacă liberalii s-ar fi bătut cu eficienţă

Antonescu: Rezultatul meu la alegeri ar fi fost şi mai bun dacă liberalii s-ar fi bătut cu eficienţă

30 Ian 2010   •   00:00
Antonescu: Rezultatul meu la alegeri ar fi fost şi mai bun dacă liberalii s-ar fi bătut cu eficienţă

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a ţinut, să le spună aleşilor locali, la Poiana Braşov, că rezultatul obţinut de el la prezidenţiale ar fi fost şi mai bun dacă toţi liberalii s-ar fi luptat cu deplină încredere şi cu toată eficienţa.



"Vă mulţumesc tuturor celor care aţi făcut alături de mine o campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale dintre cele mai grele, mai dificile, dintre cele care sunt de natură să dea măsura loialităţii şi eficienţei noastre a fiecăruia la locul lui în slujba acestui partid. Mulţumesc tuturor celor fără de care acest rezultat bun nu ar fi fost posibil şi cred că niciunul dintre noi nu uită că rezultatul ar fi putut fi şi mai bun dacă toţi cei care poartă culorile acestui partid s-ar fi bătut cu deplină încredere şi cu toată eficienţa", a susţinut Crin Antonescu, citat de Mediafax. El a menţionat că gândul său se îndreaptă către aleşii locali dintre care, "o copleşitoare majoritate" şi-au făcut datoria în slujba partidului şi în slujba societăţii româneşti: "A fost vorba de un rezultat bun pentru ca acest 20% în afara de faptul că e scorul cel mai mare obţinut după 1990 a fost obţinut în condiţii cât se poate de vitrege".

Pe de altă parte, liderul PNL le-a spus aleşilor locali că PNL poate să ajungă un partid de peste 30%, un partid nr 1, dacă va fi organizat şi unitar.

×
Subiecte în articol: politic