x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Anunț ȘOC. Ce spune Ludovic Orban după pierderea alegerilor din PNL

Anunț ȘOC. Ce spune Ludovic Orban după pierderea alegerilor din PNL

25 Sep 2021   •   18:47
Anunț ȘOC. Ce spune Ludovic Orban după pierderea alegerilor din PNL
Sursa foto: Sursa; PNL

Ludovic Orban a anunțat, după ce a pierdut lupta pentru președinția PNL ,că luni își va depune demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Între el și președintele României, Klaus Iohannis, nu mai există de azi niciun parteneriat.

"Încep prin a le mulțumi celor aproape 1900 de colegi care mi-au acordat încrederea, în condițiile în care s-a desfășurat acest congres.

Îl felicit pe Florin Cîțu pentru alegerea ca președinte al PNL!

De-a lungul carierei mele de 31 de ani am apărat valorile liberale și am acționat constant pentru a pune în practică un ideal al politicilor liberale pentru a realiza un salt de care România are nevoie. Voi rămâne consecvent, îmi voi păstra convingerile și acțiunea politică pentru apărarea democrației, pentru apărarea drepturilor și libertăților, pentru apărarea valorilor liberale și voi continua să acționez așa cum am făcut-o și până acum alături de colegii mei!

 

Vreau să vă anunț de acum că demisia mea din funcția de președinte al Camerei Deputaților va fi luni la prima oră, pe masa președintelui ales, Florin Cîțu.

Vreau să vă mai spun un lucru. Din momentul de față, între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat!", a spus acesta.

Florin Cîțu a obținut 60,2% din voturi, iar Ludovic Orban a fost votat de 39,7% dintre delegați. 72 de voturi au fost anulate.

×