x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Aproape toţi primarii din Caraş-Severin îl urmează pe Frunzăverde: 38 de edili pleacă din PDL

Aproape toţi primarii din Caraş-Severin îl urmează pe Frunzăverde: 38 de edili pleacă din PDL

30 Mar 2012   •   10:52
Aproape toţi primarii din Caraş-Severin îl urmează pe Frunzăverde: 38 de edili pleacă din PDL

Sorin Frunzaverde a anuntat, astazi, ca 38 de primari vor pleca din PDL. Partidul Democrat Liberat avea 42 de primari in Caras-Severin. Tot astazi, presedintele PDL, Emil Boc, a declarat ca va stabili luni conducerea interimara a organizatiei de Caras Severin. Anuntul a fost facut dupa discutia cu primarii democrat-liberali din judet.

"O asemenea situatie se prefigura de la inceputul acestei saptamani. Era de asteptat', a declarat Frunzaverde in exlusivitate pentru Antena 3.

Boc si Ioan Oltean s-au intalnit astazi cu primarii PDL din Caras-Severin, pentru a evalua situatia din filiala, dupa demisia lui Sorin Frunzaverde.

Fostul prim-vicepresedinte al PDL, Sorin Frunzaverde, a demisionat in aceasta saptamana din partid, spunand ca optiunea sa si a altor colegi democrat liberali din punctul de vedere al dezvoltarii Romaniei difera de ce a conducerii PDL. Mai mult, acesta a anuntat ca va candida pentru functia de presedinte al CJ Caras-Severin din partea USL ca membru al PNL. Sorin Frunzaverde era liderul organizatiei Caras-Severin a PDL.

×