x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Clotilde Armand și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 1

Clotilde Armand și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 1

de Redacția Jurnalul    |    25 Apr 2024   •   14:00
Clotilde Armand și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 1
Sursa foto: Hepta

Clotilde Armand și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, din partea Alianței Dreapta Unită.

„Am un mesaj pentru Marcel Ciolacu: Marcele, privește-ne cu atenție: Noi suntem cei care te vor trimite înapoi la covrigărie. Te aștept aici în Sectorul 1. Stau neclintită în fața linșajelor PNL PSD plătite din bani publici și în fața mizeriilor făcute de voi împotriva locuitorilor din Sectorul 1. Puteți să vă comasați, puteți să vă legați cu lanțuri, puteți să-l puneți candidat și pe Klaus Iohannis la Sectorul 1 că de furat primăria asta nu vă mai dăm voie. Suntem uniți cu toții să luptăm cu voi și grupurile de interese din jurul vostru, cu instituțiile statului pe care le folosiți în scop electoral împotriva celor care încă mai cred că țara asta nu sunteți voi cu combinatorii voștri”, spune Clotilde Armand.

Ea afirmă că va „scrie din nou istorie în Sectorul 1 și în România”.

„Am schimbat în profunzime modul de gestionare al banului public. Vom avea majoritatea în Consiliul Local. Obiectivele noastre sunt reconstruirea și dezvoltarea pe baze corecte a Sectorului 1 precum și creșterea substanțială a standardului de viață al comunității locale. Eu nu negociez cu mafia sau cu susținătorii acesteia, pentru că am promis toleranță zero față de orice încălcare a legii și mă țin de cuvânt. Găștile lui Andrei Chiliman și Dan Tudorache se agită să pună din nou mâna pe sector pentru mai multe șpăgi și diamante. Nu-i vom lăsa”, încheie Armand.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: armand candidatura clotilde