x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Atac devastator al lui Viorel Cataramă la adresa lui Klaus Iohannis

Atac devastator al lui Viorel Cataramă la adresa lui Klaus Iohannis

de Ion Alexandru    |    01 Aug 2019   •   10:28
Atac devastator al lui Viorel Cataramă la adresa lui Klaus Iohannis
Sursa foto: DIANA OROS

Viorel Cataramă, președinte al “Dreptei Liberale” arată, într-un comunicat de presă, că resetarea statului, cerută de președintele Klaus Iohannis, “o poate cere o persoană care nu este în structurile puterii, nu cel care de peste patru ani are cea mai înaltă poziție în stat și nu face nimic în acest sens”. Acesta arată că “domnul Iohannis putea aduce în instituțiile statului specialiști măcar în timpul guvernării Cioloș și nu a făcut-o. Din contră a încurajat numirile pe criterii politice”.

Comunicatul merge și mai departe și aduce o serie de acuzații grave. “Domnul Iohannis știe de existența rețelelor mafiote de trafic de persoane, care există numai cu complicitatea angajaților instituțiilor statului. Și nu numai că nu face nimic, dar încearcă să exploateze o tragedie în scop electoral, continuând războiul cu PSD, uitând că toate partidele parlamentare au încurajat promovarea pe criterii politice a unor incompetenți și corupți”, mai arată Viorel Cataramă.

Omul de afaceri este de părere că există o singură soluţie pentru rezolvarea acestei crize. “Toți cei care au condus România în ultimii 30 de ani trebuie trimiși de poporul român în istorie. Statul nu poate fi modernizat și resetat decât de forțe politice noi, fără conexiuni cu structurile mafiote și corupte din instituții, cocoțate până la cele mai înalte niveluri”, a conchis Viorel Cataramă.

Reacția acestuia vine după ce, marți, la finalul ședinței CSAT, în care s-a discutat despre tragedia de la Caracal, Klaus Iohannis a solicitat partidelor să reseteze statul, fiind nevoie de profesioniști și de instituții depolitizate, dând vina pe PSD pentru această situație. 

×