x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică AVERTISMENTUL lui Marian Munteanu: Să nu creadă cineva că a terminat cu mine!

AVERTISMENTUL lui Marian Munteanu: Să nu creadă cineva că a terminat cu mine!

20 Apr 2016   •   19:00
AVERTISMENTUL lui Marian Munteanu: Să nu creadă cineva că a terminat cu mine!

Marian Munteanu s-a retras din cursa pentru Primăria Capitalei, dar a ținut să lanseze un avertisment pentru toți cei care l-au atacat în aceste zile, potrivit stiripesurse.ro.

”Eu sunt obișnuit, nu mă tem de asta! Despre mine s-au spus multe și s-a demonstrat în 10-12-14 ani că toate acestea au fost neadevărate! Să nu creadă cineva dintre toți cei care au făcut această vânzoleală că au terminat cu mine”, a spus Munteanu.

Dintre atacatorii ăia ONG-iști, care primesc mulți bani și acolo a fost o panică! Că oamenii ăia primesc bani și știau că voi da cu ei de pământ! Poate au fost presiuni din afara partidului! (...) O să aveți surprize mari de tot și foarte neplăcute”, a mai precizat Munteanu.

În legătură cu sesizările depuse la CNSAS, el a spus că se va ocupa și de această problemă și a negat că ar fi colaborat cu Securitatea. ”Eu am luptat într-o perioadă în care era greu, foarte greu să lupți! Ceea ce făceam eu și colegii mei te mânca pușcăria! Cel puțin doi ani, asta dacă era băiat simpatic și te cunoșteau”, a mai precizat fostul candidat PNL.

”O să vedeți ce e și cu CNSAS-ul ăsta, cine este și ce este pe acolo! Ne vom ocupa de ei!”, a anunțat Munteanu.

×