x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Bacau - Alianta PSD - PRM a castigat Consiliul Judetean

Bacau - Alianta PSD - PRM a castigat Consiliul Judetean

01 Iul 2004   •   00:00

Consiliul Judetean Bacau a fost constituit ieri, la cea de-a treia sedinta convocata in acest sens, presedinte al forului fiind ales Dragos Benea de la PSD, iar posturile de vicepresedinti au fost obtinute de doi reprezentanti ai PRM, Angela Bogea si Victor Mitocaru.

Consilierii PSD si cei ai PRM au votat prin mandat in biroul prefectului pentru a fi bine supravegheati, desi acest lucru este ilegal, pentru ca votul trebuie sa fie secret.

NEGOCIERI. "Sechelariu a invins democratia. Prin sistemul de vot constituit ieri la Consiliul Judetean Bacau s-a dovedit din nou dispret fata de lege in acest judet", ne-a declarat secretarul general al PUR, Codrut Seres. Democratii, liberalii si umanistii bacauani nu au reusit sa-i convinga pe colegii lor de la PRM sa li se alature si sa realizeze impreuna majoritatea in consiliul judetean. In urma negocierilor, PRM a obtinut doua functii de vicepresedinti la consiliul judetean, functii pe care opozitia nu a fost dispusa sa i le ofere. In urma cu doua zile, primarul Bacaului, umanistul Romeo Stavarache, s-a intalnit cu vicepresedintele PSD Viorel Hrebenciuc la Urziceni, la o benzinarie. Seres ne-a declarat ca intalnirea a fost intamplatoare, dar ca Hrebenciuc i-a oferit lui Stavarache, care l-a refuzat, o functie de vicepresedinte la Consiliul Judetean in schimbul voturilor umanistilor bacauani. (Dana Piciu)

×
Subiecte în articol: politic