x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Bănicioiu: Comisia prezidenţială i-a dat dreptate Elenei Băsescu, sperând să capteze mila şefului lor

Bănicioiu: Comisia prezidenţială i-a dat dreptate Elenei Băsescu, sperând să capteze mila şefului lor

22 Sep 2009   •   00:00

Deputatul Nicolae Bănicioiu, preşedintele TSD, a declarat că prin raportul care recomandă dezincriminarea consumului de droguri, membrii comisiei prezidenţiale au dorit să capteze simpatia tatălui Elenei Băsescu.

Bănicioiu a afirmat că raportul Comisiei Prezidenţiale pentru Analiza Riscurilor Sociale şi Demografice, care a propus dezincriminarea consumului de droguri şi legalizarea sexului comercial, este unul "penibil".

Deputatul PSD a declarat că, prin aceste propuneri, membrii comisiei, plătiţi din bani publici, au decis să îi dea dreptate Elenei Băsescu, care se declara, în urmă cu câteva luni, de acord cu legalizarea drogurilor uşoare.

"Ei au sperat prin aceste propuneri că dându-i dreptate Elenei Băsescu vor capta mila şi simpatia şefului lor de la Cotroceni, Traian Băsescu", a adăugat Bănicioiu.

"Cu siguranţă, problema prostituţiei în România este una gravă, dar aşteptam soluţii de la parlamentari, de la medici şi nu de la o comisie prezidenţială de la Cotroceni, care, în afară de sex şi droguri, ar trebui să propună soluţii la criza economică şi pentru combaterea sărăciei, probleme cu mult mai grave cu care se confruntă ţara", a mai afirmat deputatul PSD.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic