x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu a discutat cu lideri PDL luni noaptea şi l-a întrebat pe Prigoană dacă a negociat cu Oprescu. Prigoană spune că nu a discutat nimic cu Băsescu

Băsescu a discutat cu lideri PDL luni noaptea şi l-a întrebat pe Prigoană dacă a negociat cu Oprescu. Prigoană spune că nu a discutat nimic cu Băsescu

03 Apr 2012   •   14:27
Băsescu a discutat cu lideri PDL luni noaptea şi l-a întrebat pe Prigoană dacă a negociat cu Oprescu. Prigoană spune că nu a discutat nimic cu Băsescu

Presedintele Traian Basescu a participat, luni noaptea, in Modrogan, la o discutie cu liderii PDL si l-a ironizat pe Silviu Prigoana, candidatul PDL la Primaria Capitalei, intrebandu-l "Ai negociat toata primaria cu Oprescu, sau au ramas bucati nenegociate?", potrivit unor surse citatate de Hotnews. Silviu Prigoana a declarat la un post de televiziune ca nu a purtat niciun fel de discutie cu Traian Basescu in noaptea respectiva.

Sursele "participante la discutii", au afirmat ca mai multi lideri i-ar fi cerut lui Emil Boc sa-si anunte candidatura la Primaria Cluj-Napoca.

"Seful statului ar fi inchis subiectul declarand ca nu trebuie sa-i spuna cineva lui Boc ce trebuie sa faca, hotaraste singur. Alti pedelisti s-ar fi plans de faptul ca partidului ii «lipseste organizarea la varf», in timp ce Emil Boc le-ar fi raspuns ca «lipseste organizarea la baza»", se arata in material.

Presedintele a participat, luni noaptea, la o discutie cu liderii PDL, dupa sedinta conducerii PDL care a durat mai bine de patru ore si la finalul careia Emil Boc a declarat ca municipiul Bucuresti reprezinta o prioritate majora pentru PDL.

"Sedinta PDL si discutiile cu Traian Basescu au avut loc pe fondul unei puternice crize interne, generate de plecarea primarului Cristian Popescu Piedone la USL, numit in decembrie 2011 seful de campanie al PDL Bucuresti, de renuntarea la semnarea protocolului cu UNPR si de excluderea europarlamentarului Cristian Preda din partid. Pe de alta parte, exista informatii ca si primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, si-ar negocia in aceste zile transferul la USL. Ontanu a criticat, la sfarsitul saptamanii, PDL, acuzandu-l ca a «dus la saracirea populatiei»", se mai arata in material. (Mediafax)

×