x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu către Ramona Mănescu: Sper să nu mai aveţi aprecieri tip Crin Antonescu

Băsescu către Ramona Mănescu: Sper să nu mai aveţi aprecieri tip Crin Antonescu

26 Aug 2013   •   15:29
Băsescu către Ramona Mănescu: Sper să nu mai aveţi aprecieri tip Crin Antonescu
Sursa foto: presidency.ro

Preşedintele Traian Băsescu şi-a exprimat luni speranţa că aprecierile ministrului Transporturilor, Ramona Mănescu, legate de DNA nu vor mai fi "de tip Crin Antonescu", informează agerpres.ro.

El a adăugat că speră ca Ramona Mănescu să se ocupe de o serie de proiecte, printre care CFR Marfă sau cele legate de absorbţia fondurilor europene.

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a plecat de la ceremonia de învestitură înainte ca preşedintele Traian Băsescu să susţină discursul.

Antonescu, a asistat doar la momentul în care liberala Ramona Mănescu a depus jurământul.

Şeful statului a semnat azi decretul de numire a Ramonei Mănescu la Ministerul Transporturilor.

Partidul Naţional Liberal, căruia îi revine portofoliul Transporturilor prin algoritmul de guvernare, a decis duminică să-i prezinte primului-ministru Victor Ponta două propuneri în vederea unei nominalizări la conducerea acestui minister - Nini Săpunaru şi Ramona Mănescu.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, duminică, că "toată lumea" a constat existenţa unui şir de coincidenţe legate de multiplicarea dosarelor liberalilor la DNA, el adăugând că "unii chiar ne ameninţă cu asta, salută treaba asta, uite ce frumos, ce le-a mai tras-o liberalilor".

Întrebat dacă la reuniunea de duminică a conducerii PNL s-au ridicat probleme delicate, legate de rămânea PNL la guvernare, de ceea ce s-a primit, de ceea ce s-a făcut din ceea ce s-a promis, şi de multiplicarea, în paralel, a dosarelor liberalilor la DNA, Antonescu precizat că "toată lumea" a constat existenţa unui "şir de coincidenţe".

"O constataţi şi dumneavostră. Unii chiar ne ameninţă cu asta, salută treaba asta: uite ce frumos, ce bine, cum e democraţia noastră, ce le-a mai tras-o liberalilor, cum a mai făcut DNA un dosar. OK, fiecare înţelegem aceste lucruri cum putem. Aceste lucruri sunt constate, partidul le ştie", a spus Antonescu.


×