x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu, APEL MISTERIOS înaintea interviului de la TVR

Băsescu, APEL MISTERIOS înaintea interviului de la TVR

18 Feb 2015   •   15:57
Băsescu, APEL MISTERIOS înaintea interviului de la TVR

Fostul președinte Traian Băsescu ar fi primit un apel misterios înaintea interviului de luni seară, de la TVR. Mai mult, fostul președinte nu a încheiat apelul nici când a intrat în direct.

Potrivit Inpolitics, care citează surse din postul public de televiziune, înainte de a intra în emisiune fostul președinte era "țâfnos, sec, aproape plictisit". În plus, Inpolitics scrie că, la un moment dat, Băsescu a constatat, vizibil nervos, că și-a uitat acasă un telefon mobil. Spunem un telefon pentru că ex-președintele mai avea unul la el, lucru care nu a părut să-l satisfacă. Urgent, un SPP-ist a fost trimis acasă să recupereze obiectul pentru că, a explicat Băsescu producătorilor, aștepta "un SMS de maximă importanță".

"Numai că SMS-ul s-a dovedit a fi un apel telefonic, venit chiar înaintea intrării în emisie, Traian Băsescu ascultând încordat și fără să scoată o vorbă tot ce i se transmitea în aparat. În timpul convorbirii, el a întrebat șoptit realizatorii dacă se poate amâna startul emisiunii cu câteva minute, răspunsul fiind negativ: deja începuse să curgă genericul. Disperat, Traian Băsescu a făcut semn operatorului să pună camera pe realizator, pentru a mai ciupi măcar cîteva secunde cu urechea lipită de telefon, astfel că, în timp ce emisiunea începuse, el încă asculta la aparat. Nimeni nu a aflat, pînă la finalul emisiunii, cine era la telefon și de ce era atît de important apelul pentru fostul președinte", mai scriu jurnaliștii de la Inpolitics.

Citește și:

Ponta: Locul lui Băsescu e lângă Udrea. N-are nicio remuşcare după 10 ani de regim mafiot!


William Brânză, telefonul fără fir între Udrea și Cocoș?


Ce au discutat Boc si Udrea la intalnirea secreta din urma cu doua saptamani. "Daca ai timp, treci si pe la primarie, la o cafea"


Udrea, regina sistemului mafiot


Elena Udrea, MĂRTURISIRI nocturne și detalii picante: Nu s-a întâmplat nici în mașină, în biroul de la minister sau acasă


Băsescu, PRIMA DECLARAŢIE după reţinerea Elenei Udrea


×
Subiecte în articol: traian basescu basescu tvr basescu udrea