x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu: "Bucureştiul e un oraş care se modernizează foarte greu"

Băsescu: "Bucureştiul e un oraş care se modernizează foarte greu"

15 Iun 2008   •   00:00

10: 08Preşedintele Traian Băsescu a declarat, după ieşirea de la vot, că viitorul primar al Capitalei trebuie să aibă susţinerea Consiliului General şi, de asemenea, să continue proiectele începute în timpul mandatului său de edil al Bucureştiului.



"Bucureştiul e un oraş care se modernizează foarte greu. Un primar fără susţinere nu o va putea face. Eu mi-am asumat un proiect de modernizare a Bucureştiului pe un studiu japonez. Am făcut atât cât am avut timp în mandatul meu, a continuat în mandatul primarului Videanu, iar următorul primar trebuie să rămână consecvent cu soluţii din studiul japonez, altfel dacă începem inovaţii acum s-ar putea ca proiectul de modernizare a Bucureştiului să fie ratat ", a spus Băsescu. El a precizat că nu este vorba de o declaraţie "pro domo" şi şi-ar dori ca viitorul edil să fie "un om hotărât".

Şeful statului a făcut câteva comentarii referitoare la nemulţumirile cetăţenilor cauzate de lucrările care se desfăşoară pe mai multe artere simultan, spunând că "Bucureştiul e putred pe dedesubt" şi nu se poate schimba peste noapte. Băsescu a adăugat că fiecare edil lasă ceva în mandatul său, precizând că, în ceea ce-l priveşte, este vorba de "mult suflet şi un proiect care aş vrea să continue".

Prezenţa şefului statului în secţia de votare i-a transformat pe membrii comisiei în fotografi de ocazie, ei nepierzând momentul să facă poze cu preşedintele. De asemenea, la ieşirea din secţia de vot, Traian Băsescu a primit un memoriu din partea unui cetăţean care i-a spus că este al treilea preşedinte căruia îi cere ajutorul. "Poate de data asta aţi nimerit bine", a comentat Băsescu.

×
Subiecte în articol: politic