x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu, către primarii din România: "Îi atenţionez, să nu cumva să ajungă prin vreo celulă"

Băsescu, către primarii din România: "Îi atenţionez, să nu cumva să ajungă prin vreo celulă"

03 Aug 2012   •   11:51
Băsescu, către primarii din România: "Îi atenţionez, să nu cumva să ajungă prin vreo celulă"

"Guvernul, in urma loviturii de stat, a realizat un referendum la Autoritatea Electorala Centrala, ministrul de Interne a precizat numarul de 18,3 milioane de electori. Singura autoritate recunoscuta de lege ca fiind indrituita sa comunice ciferele electorale este MAI.

Acum trebuie sa recunoastem ca suntem exact in cea mai penibila stiuatie in care poate fi un guvern. Organizeaza referendumul, da cifra, si cand vede ca n-a iesit cum trebuie, il contesta. Este o situatie unica in UE si descalifica guvernul Romaniei.

Ce i-a trebuit doctorului Ponta si lui Crin prin cap, sa masluiasca listele electorale. Sa scoata din listele electorale pe cei care lucreaza in strainatate. Ilegalitate mai mare si prostie mai mare nu poate exista. Trebuie sa citeasaca oamenii astia si Constitutia. Fie ca sunt purtatori de pasaport sau purtatori de buletin expirat. Inteleg ca vor sa faca, din declaratiile altui luminat, un soi de recensamant. Inteleg ca-i scot din lista pe cei care sunt plecati in strainate. Eu cred ca oamenii astia trebuie sa inteleaga ca pe zi ce trece se afunda in minciuna si ilegalitati. Ma tem ca daca se vor compara listele pe care s-a votat vom constata multe sute de mii de romani care n-au fost in tara dar figureaza ca au votat prin satele lor. Eu ii atentionez din grija pentru primari. Sa nu cumva sa ajunga in vreo celula", a declarat presedintele suspendat Traian Basescu.

×