x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu, dispută cu moderatorul TVR: Ştiu care e linia TVR-ului, ştiu ce trebuie să faceţi

Băsescu, dispută cu moderatorul TVR: Ştiu care e linia TVR-ului, ştiu ce trebuie să faceţi

25 Iul 2012   •   05:53
Băsescu, dispută cu moderatorul TVR: Ştiu care e linia TVR-ului, ştiu ce trebuie să faceţi

Traian Basescu s-a suparat pe Mihai Constantin, moderatorul emisiunii TVR in care presedintele a fost prezent aseara. Presedintele suspendat i-a spus jurnalistului ca stie "linia" TVR, dar ca ar trebui sa fie lasat sa vorbeasca, daca tot a fost invitat.

Dialog Mihai Constantin - Traian Basescu:

Traian Basescu: Eu am refuzat sa-i mint pe romani, cand nu am avut bani, am iesit si am spus "tara nu are bani pentru salarii" si asta era realitate, ca puteam sa ne mai facem ca platim salarii si pensii intregi o luna.
Mihai Constantin: ...atunci cand ati sustinut Guvernul Boc mai intai sa mareasca TVA si dupa aceea ati spus ca a fost inutil si ati mai taiat si pensile….
Traian Basescu: Nu, cred ca nu stiti ce s-a intamplat. Uite, chiar nu ma asteptam la TVR sa nu stiti ca nu s-au taiat pensiile.
Mihai Constantin: Corectati-ne dumneavoastra.
Traian Basescu: Pensiile nu s-au taiat. Nu s-a taiat nicio pensie. S-a introdus o contributie la sistemul de sanatate de 5,5%.
Mihai Constantin: Dar anuntul s-a facut.
Traian Basescu: S-au taiat salariile.
Mihai Constantin: Dar anuntul s-a facut.
Traian Basescu: Deci, s-a facut dar nu a aprobat Curtea Constitutionala. N-as vrea sa…, ar fi bine daca ati fi pregatit cand va intalniti cu presedintele Romaniei. Deci nu a existat taiere de pensii.
Mihai Constantin: Eu vorbesc despre anuntul dumneavoastra de la Cotroceni, domnule presedinte.

(….)

Mihai Constantin: Si pentru ca vreau ca telespectatorii sa fie corect informati, ma refeream la anuntul dumneavoastra in virtutea primului motiv pentru care Parlamentul v-a suspendat si anume ati uzurpat …
Traian Basescu: Am o rugaminte. Daca sunteti dumneavoastra, am inteles ca eu sunt intr-o emisiune electorala...
Mihai Constantin: Va rog, sigur.
Traian Basescu: Daca... mai aduceti vreo doi colegi si spuneti dumneavoastra ce as vrea sa spun eu ! Am aceasta rugaminte. Stiu care e linia TVR-ului, stiu ce trebuie sa faceti, dar daca m-ati chemat, dati-mi voie sa vorbesc si pe urma spuneti ce vreti.
Numai cand vorbiti ca moderator, vorbiti corect. Deci a fost introducerea unui impozit de 5,5% pe valoarea de 750 de lei care nu era impozitata.

×