x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu la cafea cu jurnaliştii: "Criza şi comportamentul partidelor i-au adus pe români la vot"

Băsescu la cafea cu jurnaliştii: "Criza şi comportamentul partidelor i-au adus pe români la vot"

10 Iun 2012   •   15:04
Băsescu la cafea cu jurnaliştii: "Criza şi comportamentul partidelor i-au adus pe români la vot"

Imediat dupa ce facut cumparaturile intr-un supermarket bucurestean, presedintele Traian Basescu a servit o cafea, alaturi de jurnalisti, prilej cu care a intrat in direct cu mai multe televiziuni.

"Romanii nu mai neglijeaza alegerile locale. Faptul ca se voteaza intr-un singur tur este o explicatie. Si criza si comportamentul partidelor i-a facut pe romani sa fie mult mai atenti cu votarea si sa sacrifice o zi de plaja.

In mod categoric, n-am avut alegeri in care dupa ce am votat nu am fost la cumparaturi. Nu o fac din superstitie, ci pentru a trece timpul.

Va asigur ca va veni momentul sa dau note guvernelor. Nu o voi face acum. Romania a avut oameni politici care au facut ce trebuia, in 2009, 2010, 2011, pentru a nu ajunge in situatia Greciei si Spaniei. Va asigur ca vor mai fi si alte tari cu soarta acestora.

Nu fac niciun comentariu politic.

Mi-as dori de la viitorul primar sa continue fluidizarea traficului si sa termine cu demagogia referitoare la cainii fara stapan.

×
Subiecte în articol: basescu alegeri 2012