x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu, la conferinţa "The Economist": Ca şef de stat, nu am reuşit să pun capăt poveştii "băieţilor deştepţi"

Băsescu, la conferinţa "The Economist": Ca şef de stat, nu am reuşit să pun capăt poveştii "băieţilor deştepţi"

24 Noi 2011   •   07:05
Băsescu, la conferinţa "The Economist": Ca şef de stat, nu am reuşit să pun capăt poveştii "băieţilor deştepţi"

Presedintele Traian Basescu a declarat astazi, in cadrul conferintei organizate de grupul "The Economist" ca el, in calitate de sef de stat, nu a reusit sa puna capat povestii "baietilor destepti" din energie.

"Romania este departe de a fi un stat cu o puternica dependenta de importurile de energie. Ne producem 100% necesarul de energie electrica, 75% din necesarul de gaze si aproape tot atat din necesarul de titei. Problemele pe care le avem sunt in alta zona, si anume in zona pietelor functionale de energie si aici trebuie sa dam o atentie deosebita liberalizarii acestor piete, iar povestea celebrilor 'baieti destepti' este una careia, ca sef de stat, nu am reusit sa-i pun capat, daramite cei care erau la nivel mai jos. Probabil ca, odata intrata in zona de analiza a DG Competition de la Bruxelles, vom primi un sprijin constant in rezolvarea acestui tip de problema", a declarat Basescu, la conferinta "Analysing Romania's future economic potential", organizata de grupul "The Economist".

Revenim cu amanunte

×