x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu le-a dat liderilor europeni un document "în interesul României". Antonescu: Am idee ce conţine, dar nu spun

Băsescu le-a dat liderilor europeni un document "în interesul României". Antonescu: Am idee ce conţine, dar nu spun

14 Dec 2012   •   15:58
Băsescu le-a dat liderilor europeni un document "în interesul României". Antonescu: Am idee ce conţine, dar nu spun

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, astăzi, la finalul Consiliul European de Iarnă de la Bruxelles, că le-a dat liderilor europeni, printre care preşedintele CE, Jose Manuel Barroso, preşedintele PE, Martin Schulz, şi preşedintele Franţei, Francois Hollande, un document "în interesul României". Şeful statului nu a vrut să spună ce conţine respectivul document.

Băsescu a fost întrebat de jurnalişti despre faptul că în imaginile de la "fotografia de familie" a Consiliului European a fost văzut dându-i un document preşedintelui PE, Martin Schulz.

"Cum credeţi că eu mă duceam la fotografia de familie cu un document fără să vreau ca acest lucru să se vadă? Dacă vroiam să nu se vadă, i-l dădeam lui Martin Schulz în Consiliu", a spus Băsescu, care a refuzat să precizeze ce conţine documentul.

Băsescu a aprecizat doar că acelaşi document l-a transmis şi lui Barroso şi Hollande, dar şi altor lideri europeni, şi că era "în interesul României" ca acel document să ajungă la aceştia.

Antonescu, despre documentul dat de Băsescu liderilor europeni: Am idee ce conține, dar nu spun

Președintele PNL, Crin Antonescu, a spus că are idee ce ar putea conține documentul înmânat de președintele Băsescu liderilor europeni la Bruxelles, însă a adăugat că nu va spune.

Antonescu a fost întrebat de ziarişti dacă are idee ce conţine documentul pe care preşedintele Traian Băsescu l-a dat preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, cu ocazia summit-ului de la Bruxelles.

"Am, da", a răspuns Antonescu, potrivit mediafax.ro. La insistenţele jurnaliştilor privind conţinutul documentului, liderul PNL a răspuns: "Nu vă spun".


×