x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu: „Oamenii politici care îndeamnă românii să nu se prezinte la vot sunt iresponsabili”

Băsescu: „Oamenii politici care îndeamnă românii să nu se prezinte la vot sunt iresponsabili”

24 Iul 2012   •   11:52
Băsescu: „Oamenii politici care îndeamnă românii să nu se prezinte la vot sunt iresponsabili”

Pe site-ul administratiei prezidentiale se mai gaseste declaratia de presa a presedintelui Traian Basescu, din 25 noiembrie 2007, pe tema rezultatelor alegerilor europarlamentare si ale referendumului pentru votul uninominal.

Ce spunea, atunci, suspendatul de acum: 'Nu in ultimul rand, as face observatia ca au fost destule dificultati in desfasurarea celor doua evenimente politice, in desfasurarea simultana a celor doua evenimente politice si, regretabil, pentru prima data am vazut oameni politici indemnand sa nu se mearga la vot, la referendum. Sigur, nu pot analiza impactul acestor indemnuri; el nu a fost semnificativ, dar gestul unor oameni politici iresponsabili care indeamna romanii sa nu se prezinte la un moment in care pot decide este discutabil si mi-a creat sentimentul ca multi dintre oamenii politici importanti au un nivel de responsabilitate scazut. Regretabil, pentru ca ori au detinut, ori detin functii foarte inalte in statul roman.'

×