x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu se întâlneşte la Bruxelles cu Barroso. "Discuţiile vor acoperi o serie de chestiuni curente europene"

Băsescu se întâlneşte la Bruxelles cu Barroso. "Discuţiile vor acoperi o serie de chestiuni curente europene"

14 Feb 2014   •   08:17
Băsescu se întâlneşte la Bruxelles cu Barroso. "Discuţiile vor acoperi o serie de chestiuni curente europene"
Sursa foto: Pungovschi, Andrei;EC - Audiovisual Service;Agence France-Presse (AFP);/EU/AFP/Andrei Pungovschi

Preşedintele Traian Băsescu se va întâlni la Bruxelles cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, urmând ca cei doi să susţină în cursul zilei de vineri o declaraţie de presă, informează Administraţia Prezidenţială.

Şeful statului va participa, vineri, începând cu ora 13:40 (ora României) la sediul Comisiei Europene, la un dejun de lucru cu preşedintele CE, Jose Manuel Barroso, iar de la ora 14:30 (ora României) cei doi oficiali vor susţine o declaraţie de presă.

Purtătorul de cuvânt al CE, Mark Gray, a declarat joi, pentru Agerpres, că preşedintele Traian Băsescu va avea vineri o întrevedere cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, conform calendarului de evenimente al CE. "Discuţiile vor acoperi o serie de chestiuni curente europene. După un prânz de lucru, va avea loc o scurtă conferinţă de presă", a spus Mark Gray.

Pe 9 februarie, preşedintele Traian Băsescu declara că la întâlnirea pe care o va avea cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, îi va prezenta acestuia proiectul Cluj Innovation City în vederea obţinerii unei finanţări din fonduri europene.

×