x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu se va adresa Parlamentului pe 7 martie, la ora 11:00. USL nu participă

Băsescu se va adresa Parlamentului pe 7 martie, la ora 11:00. USL nu participă

27 Feb 2012   •   11:27
Băsescu se va adresa Parlamentului pe 7 martie, la ora 11:00. USL nu participă

Presedintele Traian Basescu se va adresa Parlamentului pe data de 7 martie, la ora 11:00, a anuntat astazi secretarul Camerei Deputatilor Dumitru Pardau.

Seful statului a transmis, saptamana trecuta, o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, Vasile Blaga si Roberta Anastase, in care preciza ca doreste sa adreseze Legislativului un mesaj cu privire la probleme de politica interna pe data de 7 martie.

"In conformitate cu prevederile art. 88 din Constitutia Romaniei, doresc sa adresez Parlamentului un mesaj cu privire la probleme de politica interna. Va propun ca data prezentarii mesajului sa fie data de 7 martie 2012, la o ora pe care sa o stabiliti dumneavoastra, in functie si de programul celor doua Camere ale Parlamentului", se arata in scrisoarea sefului statului, citata in comunicatul Presedintiei.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, dupa sedinta BPC, ca parlamentarii opozitiei nu vor participa la discursul sefului statului, Traian Basescu, in Parlament. Antonescu a precizat ca decizia urmeaza a fi luata in cadrul USL.

×