x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu spune că PDL are un prezidenţiabil în rândurile sale: "E bărbat, e tânăr, dar nu dau nume"

Băsescu spune că PDL are un prezidenţiabil în rândurile sale: "E bărbat, e tânăr, dar nu dau nume"

14 Feb 2013   •   23:35
Băsescu spune că PDL are un prezidenţiabil în rândurile sale: "E bărbat, e tânăr, dar nu dau nume"
Sursa foto: Intact Images

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că PDL are un prezidenţiabil acum în interiorul său, care este bărbat, precizând însă că actuala conducere a formaţiunii are o problemă "de a vedea ziua de mâine", adică legată de vârstă.

 
"PDL are prezidenţiabil în momentul de faţă. Oameni care să se bată de la egal, la egal. Cu notorietate, cu tot ce trebuie", a spus Băsescu joi seară, la B1 TV.
 
El nu a dorit să dea nume, dar a precizat că se referă la un bărbat tânăr.
 
Potrivit preşedintelui, PDL se confruntă cu "o incapacitate de a vedea ziua de mâine a celor care conduc azi PDL".
 
"Mă refer la vârstă. Discutăm despre marea nouă etapă de alegeri 2016, azi suntem în 2013. Cum vedeţi un politician de 60 de ani în competiţie cu Victor Ponta? Victor Ponta până în 2016, dar şi 2014, indiferent ce plusuri, ce minusuri are în caracter, este un politician care se va roda. Vreţi să vă imaginaţi un politician de 60 de ani, de pe vremea FSN-ului, în competiţie cu Victor Ponta şi Crin Antonescu? Vă imaginaţi scena aia, cu trei pupitre. Cine pleacă penibil de pe scena aia? E vremea, e generaţia de 40 de ani. Trebuie să vezi doi metri în faţă. şi nu vor să se uite în partid", a spus Băsescu.

×
Subiecte în articol: basescu PDL prezidentiabil