x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică BEC ● Rezultate parţiale: Berceanu, Boureanu şi Preda (PDL), surclasaţi de PSD la CJ Dolj, Argeş şi Buzău

BEC ● Rezultate parţiale: Berceanu, Boureanu şi Preda (PDL), surclasaţi de PSD la CJ Dolj, Argeş şi Buzău

02 Iun 2008   •   00:00

Trei lideri ai conducerii centrale a PDL - Radu Berceanu, Cristian Boureanu şi Cezar Preda - se află, potrivit rezultatelor parţiale date publicităţii luni de BEC, pe locurile doi şi trei, fiind surclasaţi de candidaţii PSD la preşedinţia consiliilor judeţene.



Trei lideri ai conducerii centrale a PDL - Radu Berceanu, Cristian Boureanu şi Cezar Preda - se află, potrivit rezultatelor parţiale date publicităţii luni de BEC, pe locurile doi şi trei, fiind surclasaţi de candidaţii PSD la preşedinţia consiliilor judeţene.

Potrivit rezultatelor parţiale date publicităţii de Biroul Electoral Central, la Consiliul Judeţean Argeş, pe primul loc se situează Constantin Nicolescu (PSD), cu 53,26%, urmat de reprezentantul PNL, Adrian Miuţescu, pe locul trei clasîndu-se candidatul PDL, Cristian Boureanu.

La CJ Buzău, candidatul PSD Victor Mocanu se află, conform rezultatelor parţiale, pe primul loc, cu 33,11%, urmat de candidatul PDL, vicepreşedintele Cezar Preda, cu 30,13%, pe locul trei situîndu-se Ioan Caton Meteescu, de la PNL, cu 28,30%.

La CJ Dolj, candidatul PSD Ion Prioteasa s-a clasat în estimările parţiale pe primul loc, cu 39,55%, urmat de candidatul PDL Radu Berceanu, cu 33,68%, şi de reprezentantul PNL, Mario Ovidiu Oprea, cu 14,92%.

Şi la Dîmboviţa, PSD se află pe primul loc la preşedinţia Consiliului Judeţean, candidatul Ana Gheorghe avînd 46,97% din voturi şi fiind urmat de candidatul PDL, Florin Popescu, cu 38,47%, şi de candidatul PNL, Gabriel Plăiaşu, cu 7,78%.

PDL se situează pe locul doi şi la CJ Gorj, unde candidatul PSD, Ion Călinoiu, se situează pe primul loc, cu 35,68%, urmat de democrat-liberalul Ionel Manţog, cu 22,67%, şi de Dan Ilie Morega, de la PNL, cu 17,28%.

Şi la preşedinţia Consiliului Judeţean Giurgiu, PDL este cîştigător, cu Dan Victor Radu Niţulescu care are, potrivit rezultatelor parţiale, 66,25% din voturi, fiind urmat de liberalul Dumitru Beianu, cu 25,38%, şi de Nicole Bădălău, de la PSD, cu 5,85%.

La CJ Suceava, reprezentantul PDL, Gheorghe Flutur, se situează pe primul loc, cu 45,15%, urmat de reprezentantul PSD, Gavril Mîrza, cu 36,36%, şi de candidatul PNL, Tiberiu Aurelian Prodan, cu 9,95%.

La CJ Prahova, reprezentantul PSD, Mircea Cosma, are 26,96% din voturi, fiind urmat de candidatul PDL, Gheorghe Nastasia, cu 23,68%, şi de liberalul Nicolae Alexandri, cu 17,59%.

La CJ Tulcea, candidatul PSD, Trifon Belacurencu, are 55,20%, fiind urmat de reprezentantul PDL, Victor Tarhon, cu 16,02%, şi de liberalul Lefter Chirică, cu 8,19%.

Şi la CJ Vaslui, PSD se situează pe pirmul loc, Vasile Mihalachi avînd 50,02%, urmat de PNL, prin Marian Dan Mihai, cu 24,17%, şi de candidatul PDL, Gheorghe Cîrjă, cu 10,93%.

UDMR a cîştigat preşedinţia CJ Harghita, prin Csaba Karoly, care are 63,73%, şi şefia Consiliul Judeţean Mureş, prin Lokodi Edita Emoke, care are 66,27%.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: politic psd pnl candidatul urmat partiale