x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Becali lui Barroso, în PE: "Să vă rugaţi la Dumnezeu să vă dea ce i-a dat lui Solomon"

Becali lui Barroso, în PE: "Să vă rugaţi la Dumnezeu să vă dea ce i-a dat lui Solomon"

16 Sep 2009   •   00:00
Becali lui Barroso, în PE: "Să vă rugaţi la Dumnezeu să vă dea ce i-a dat lui Solomon"

Eurodeputatul George Becali l-a îndemnat, ieri, în plenul PE, pe preşedintele CE, Jose Manuel Barroso, să se roage la Dumnezeu să-i dea "ce i-a dat lui Solomon - înţelepciune" pentru a conduce Europa şi l-a asigurat că îl va vota astăzi pentru un nou mandat în fruntea Executivului european.



"Domnule Barroso, am citit documentul dumneavoastră, dar sincer vă votez mâine pentru că eu cred că Europa are nevoie de un om religios şi creştin ca dumneavoastră, cu această educaţie", i-a spus Becali preşedintelui în exerciţiu al CE.

"Eu cred că mâine, dumneavoastră veţi fi preşedintele Comisiei Europene şi vă rog domnule Barroso să vă rugaţi la Dumnezeu să vă dea ce i-a dat lui Solomon - înţelepciune. Înţelepciune pentru a conduce Comisia Europeană. Doamne ajută", a conchis Becali, care a fost urmărit de preşedintele CE.

Eurodeputatul neafiliat George Becali a avut această intervenţie ieri, în plenul PE reunit la Strasbourg, în cadrul dezbaterilor ce au urmat discursului preşedintelui CE.

Preşedintele CE candidează pentru un nou mandat în fruntea Comisiei, el prezentându-şi ieri priorităţile în faţa eurodeputaţilor. (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic