x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Becali ar negocia cu Antonescu intrarea în PNL. Rareş Mănescu: Nu ştiu nimic, este prima oară când aud aşa ceva

Becali ar negocia cu Antonescu intrarea în PNL. Rareş Mănescu: Nu ştiu nimic, este prima oară când aud aşa ceva

05 Oct 2012   •   13:09
Becali ar negocia cu Antonescu intrarea în PNL. Rareş Mănescu: Nu ştiu nimic, este prima oară când aud aşa ceva
Sursa foto: INTACT IMAGES/Rpressport/Razvan Pasarica

Potrivit România TV, europarlamentarul George Becali îşi negociază cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, intrarea în formaţiunea liberală.
"Aş vrea să fiu deputat, că e mai uşor. Partidul meu, Noua Generaţie, nu face pragul şi singurul partid de dreapta pe care îl văd acum este PNL-ul. Are oameni care îmi plac. N-am discutat cu nimeni din PNL această chestiune a candidaturii, dar mă voi întâlni zilele următoare. E păcat să nu se basculeze undeva procentul asta de doi al sută al PNG-ului. Pe mine oricum nu mă mai interesează nicio funcţie de conducere", a declarat Becali, la România TV.

Crin Antonescu a declarat că nu a avut nicio discuţie cu Gigi Becali pe acest subiect, dar că atunci când va avea ceva de spus va informa presa.

Vicepreşedintele PNL, Rareş Mănescu, a declarat, în exclusivitate pentru Jurnalul Naţional, că nu ştie nimic despre această posibilă negociere. "Nu ştiu nimic, este prima oară când aud aşa ceva", a spus Mănescu.


×