x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Bejinariu: "Flutur împăiază miei cu zâmbetul pe buze”

Bejinariu: "Flutur împăiază miei cu zâmbetul pe buze”

29 Mai 2009   •   00:00

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu l-a acuzat, vineri, pe preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, că împarte sumele de bani după bunul plac, că e preocupat doar de imaginea sa de "actor de cinema.



Bejinariu a susţinut că Gheorghe Flutur "a fost şi rămâne un actor de cinema" şi crede că acesta a văzut reportaje din Statele Unite, cu zona Los Angeles, unde scrie pe dealuri Hollywood şi a vrut să scrie şi el la fel Bucovina, dar "maltratând oile".

 El a făcut astfel referire la manifestarea Horea Bucovinei, unde mai multe oi au fost dispuse pe un deal, în ţarcuri care formau cuvântul "Bucovina". "E cazul ca după un an de când a preluat preşedinţia CJ Suceava să facă un bilanţ al realizărilor. A construit ouă imense, porţi la intrarea în Consiliul Judeţean şi în judeţ, a adus mocăniţa, a împăiat miei şi a aşezat oile", a spus Bejinariu. El a adăugat că va trebui să fie făcute publice toate sumele cheltuite pe aceste "evenimente jalnice" care au fost realizate pentru "a face pe plac preşedintelui".

Deputatul PSD a mai remarcat că joi a fost dezvelită şi o statuie în centrul municipiului Suceava, "Bucovina înaripată" şi că oamenii din oraş nu păreau foarte mulţumiţi pentru că nu au fost soluţionate alte probleme ale municipiului, cum ar fi transportul public local.

"În perioadă de criză nu cred că trebuie să facem spectacole grandioase ca să-i facem pe plac şefului", a spus deputatul PSD, care consideră că Gheorghe Flutur "face orice pentru imaginea proprie"."Lumea se va lămuri, încet-încet, de cine este domnul Flutur", a mai spus Bejinariu, arătând că acesta mai mult stă la Bucureşti, unde se ocupă de problemele din coaliţie şi mai puţin de administrarea judeţului Suceava."La Suceava împăiază miei cu zâmbetul pe buze ca să-i vadă preşedintele Băsescu", a adăugat deputatul PSD.

×
Subiecte în articol: politic