x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Berceanu vrea capul lui Boc : PDL, de Cartea Recordurilor. A avut toate funcţiile importante a pierdut tot

Berceanu vrea capul lui Boc : PDL, de Cartea Recordurilor. A avut toate funcţiile importante a pierdut tot

13 Iun 2012   •   08:11
Berceanu vrea capul lui Boc : PDL, de Cartea Recordurilor. A avut toate funcţiile importante a pierdut tot

Senatorul PDL Radu Berceanu a afirma ca actuala conducere a PDL trebuie sa se dea la o parte, fiind necesara organizarea unui congres extraordinar al partidului, care sa aleaga o noua echipa.

Berceanu, liderul PDL Dolj, a anuntat ca, joi, in Colegiul Director, ii va cere demisia lui Emil Boc din fruntea PDL.

Radu Berceanu a sustinut ca intreaga conducere centrala a partidului trebuie sa plece.

"Nu poti sa vrei sa fii sef si cand se intampla ceva sa nu ai nicio responsabilitate. Daca oamenii nu au inteles PDL-ul inseamna ca democrat-liberalii au gresit", a declarat Radu Berceanu.

"Conducerea PDL trebuie sa demisioneze. Noi suntem de Cartea Recordurilor. Un partid care a avut tot, premier, presedinte al Camerei Deputatilor, presedinte ale Senatului, si presedintele Romaniei de partea lui sa piarda asa cum aa pierdut PDL este de Cartea Recordurilor. Trebuie sa facem ceva, trebuie sa muncim", a spus liderul PDL Dolj.

"PDL trece printr-un moment destul de dificil si nu-mi imaginez ca aceasta chestiune trebuie tratata ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Nu se poate sa trecem peste aceasta perioada facandu-ne ca nu e nimic problematic. Sutele de mii de membri trebuie sa stie ca trebuie gasita o solutie. Eu nu am vorbit cu alti colegi, dar i-am auzit pe multi gandind ca mine. Mi-e greu sa anticipez ce se va decide maine, in Colegiul Director. PDL a avut toate functiile importante in stat si a ajuns in situatia de acum. Nu putem spune ca nu s-a intamplat nimic. Trebuie gasite masurile pentru a relansa partidul si pentru a avea o prespectiva", a spus Radu Berceanu.

"E un partid in care muncesc de 22 de ani si am dreptul sa-mi spun parerea. Pe cine vor dori sa aleaga acei 5.000 de delagti va fi problema votului fiecaruia, dar trebuie sa fie un vot liber. Trebuie sa fie 4-5 candidati pentru sefia partidului", a declarat Berceanu.

Despre demisia senatoarei Placinta, Berceanu a declarat: "Nu-mi spune decat ca este o placinta. Cei care pleaca sunt niste tradatori. Pentru ce tradeaza ei, asta e alta problema. Or fi stransi sau ademeniti cu ceva. Cei care au venit in partid de foarte putina vreme raspund prin a da cu piciorul cand ii e partidului mai rau. Este lipsa de caracter. USL ademeneste oameni nu pentru ca ii vrea, ci ca sa slabeasca PDL. Partidul asta a mai fost jos, dar o sa ne revenim", a conchis Berceanu.

×