x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Biroul Permanent Naţional al PDL l-a exclus din partid pe Silviu Bian

Biroul Permanent Naţional al PDL l-a exclus din partid pe Silviu Bian

17 Oct 2011   •   14:06
Biroul Permanent Naţional al PDL l-a exclus din partid pe Silviu Bian

Fostul sef al ANOFM, Silviu Bian, arestat pentru luare de mita intr-o cauza de coruptie anchetata de DNA, a fost exclus din PDL. Anuntul privind decizia Biroului Permanent National al PDL, a carui sedinta a avut loc luni, a fost facut de deputatul Razvan Mustea, seful organizatiei de tineret a democrat liberalilor.

Mustea nu a precizat daca decizia luata in cadrul BPN va trebui validata si in cadrul Consiliului National de Coordonare al partidului condus de premierul Emil Boc.

“Astazi (n.n. - luni), Biroul Permanent National al Partidului Democrat Liberal a hotarat excluderea din partid a domnului Silviu Bian. Nici nu cred ca mai era nevoie de o analiza a activitatii domniei sale din moment ce dansul a fost implicat intr-o chestiune extrem de grava. Pur si simplu s-a analizat acest eveniment si BPN a luat aceasta decizie conform statutului Partidului Democrat Liberal. Biroul Permanent National al partidului poate analiza de la caz la caz problema fiecarui membru din PDL, in primul rand ne referim la demnitari, si poate decide una dintre sanctiunile pe care statutul le prevede. Iar in cazul de fata s-a hotarat excluderea din partid a domnului Bian', a declarat deputatul PDL, conform Agerpres.

×
Subiecte în articol: biroul permanent PDL silviu bian mita