x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga: De mâine trebuie să ne gândim cine candidează la Primăria Generală

Blaga: De mâine trebuie să ne gândim cine candidează la Primăria Generală

21 Noi 2010   •   14:51

"Vreau să vă spun un lucru foarte clar: de mâine trebuie să ne gândim cu toţii cine va candida pentru Primăria Generală a Capitalei, cine va candida pentru sectoare, Oprescu nu e uşor de bătut", le-a spus Blaga reprezentanţilor PDL prezenţi la Palatul Parlamentului la şedinţa organizaţiei Bucureşti a partidului.

Vasile Blaga a arătat că are convingerea că organizaţia Bucureşti a PDL a fost, este şi va fi una dintre cele mai puternice organizaţii ale partidului.

El i-a spus Elenei Udrea, preşedinte interimar al filialei şi singurul candidat pentru şefia acestei organizaţii, că "a candida pentru pentru Bucureşti nu este doar un act de responsabilitate mare, ci este şi unul de curaj". Blaga a mai arătat că succesul în alegerile pentru Bucureşti va fi al întregii organizaţii, dar înfrângerea va fi doar a celui care conduce filiala.

"A candida pentru Bucureşti nu este doar un act de responsabilitate mare, ci este şi unul de curaj şi te felicit de acest curaj, dar te felicit şi să iei măsurile care se impune pentru că, dacă vom câştiga Bucureştiul, şi convingerea mea este că vom câştiga, succesul va fi al întregii organizaţii, dacă vei pierde, înfrângerea va fi a ta", i-a spus Blaga lui Udrea.

El a ţinut să precizeze în finalul discursului său rostit în faţa reprezentanţilor PDL că Elena Udrea se bucură de sprijinul acestora.

×