x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga, despre ameninţările lui Antonescu: Liderul PNL încearcă disperat să ajungă la Cotroceni

Blaga, despre ameninţările lui Antonescu: Liderul PNL încearcă disperat să ajungă la Cotroceni

22 Iun 2012   •   09:42
Blaga, despre ameninţările lui Antonescu: Liderul PNL încearcă disperat să ajungă la Cotroceni

Presedintele Senatului, Vasile Blaga, sustine ca declaratia lui Crin Antonescu privind suspendarea presedintelui Traian Basescu, demonstreaza ca aratand ca liderul PNL isi doreste cu orice pret sa ajunga la Palatul Cotroceni.

"Crin Antonescu, in incercarile disperate de a-l suspenda pe presedinte si a-si vedea visul cu ochii, de a ajunge la Cotroceni, a mai facut o gafa. Crin vorbeste de imaginea proasta a Romaniei in strainatate, dar presedintele tocmai de asta a vrut sa se fereasca. Imaginea dezastruoasa este creata de Guvernul lui Ponta, si chiar de premier. Premierul este acuzat de toata presa internationala de plagiat. Uitati-va ce s-a intamaplat in Guvernul sau, cati membri au fost acuzati de plagiat', a spus Blaga.

Presedintele Senatului a precizat ca ministrul desemnat al Culturii, Puiu Hasotti, a fost mult mai intelept cand a raspuns solicitarii presedintelui si a citit public o declaratie pe proprie raspundere in care sustine ca lucrarile sale nu sunt plagiat.

Liderul PNL a declarat vineri ca daca Traian Basescu nu-l va investi luni pe Puiu Hasotti la Cultura, atunci va cere parlamentarilor PNL declansarea procedurii de suspendare a sefului statului.

×