x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga, despre excluderea din PDL a lui Preda, Baconschi şi Paleologu: Peste o săptămână luăm măsuri

Blaga, despre excluderea din PDL a lui Preda, Baconschi şi Paleologu: Peste o săptămână luăm măsuri

27 Mai 2013   •   16:04
Blaga, despre excluderea din PDL a lui Preda, Baconschi şi Paleologu: Peste o săptămână luăm măsuri
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Întrebat despre eventuala excludere din partid a lui Cristian Preda, Teodor Baconschi sau Theodor Paleologu, preşedintele PDL a declarat că la şedinţa BPN de peste o săptămână se vor lua anumite măsuri, pentru a nu fi corelate acţiunile PDL cu cele ale "altui partid".

"Noi am spus de fiecare dată: toate la timpul lor. Timpul se apropie, pentru că, dacă nu se simt aşa bine în partid şi, sigur, unii îşi doresc, probabil, din nou demnităţi naţionale şi internaţionale şi îi presează timpul, să ia decizia pe care şi-o doresc cât mai repede cu putinţă în folosul lor şi al partidului", a spus Blaga, care a precizat că aceia care ţin la partid au fost duminică la sediu, unde s-au sărbătorit 20 de ani de la înfiinţarea PDL.

"Cei care ţin la partid, o parte din ei, au fost ieri la sediul partidului. Nu văd nicio problemă cu faptul că unul sau altul... Sigur, sunt majori, îşi pot căuta un alt drum în viaţă, dar asta nu va afecta cu nimic mersul PDL. Concret, o să vedeţi exact lunea viitoare ce voi propune. Nu aş vrea să corelaţi acţiunile noastre cu ale altui partid care îşi ia anumite măsuri. Ce face partidul nostru, veţi vedea săptămâna viitoare", a afirmat liderul PDL. Blaga a mai spus că nu îi va invita pe cei în cauză la şedinţa BPN de lunea viitoare, arătând că toţi cei 300.000 de membri de partid au acelaşi statut, drepturi şi obligaţii.

Deputatul PDL Theodor Paleologu scrie, pe Facebook, că preşedintele PDL, Vasile Blaga, nu înţelege că ameninţările şi insultele, proferate personal sau prin interpuşi, nu pot duce la consolidarea partidului.

"În continuare Vasile Blaga nu înţelege că ameninţările şi insultele, proferate personal sau prin interpuşi, nu pot duce la consolidarea partidului. Care au fost mesajele de la petrecerea de ziua partidului? «Să plece» (TRU) şi «praful şi pulberea» (Blaga). Câtă inconştienţă!", comentează Paleologu pe Facebook.


×