x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga: "Eu am fost apreciat ca preşedinte de Senat chiar de actuala Putere. M-au schimbat, așa, că au vrut să mă schimbe"

Blaga: "Eu am fost apreciat ca preşedinte de Senat chiar de actuala Putere. M-au schimbat, așa, că au vrut să mă schimbe"

28 Ian 2015   •   23:05
Blaga: "Eu am fost apreciat ca preşedinte de Senat chiar de actuala Putere. M-au schimbat, așa, că au vrut să mă schimbe"

 Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, miercuri, la un post de televiziune, că şi-ar putea asuma fără rezerve conducerea Senatului în cazul unei noi majorităţi parlamentare conduse de liberali, dar că nu s-a discutat pe acest subiect în interiorul formaţiunii în a cărei conducere se află. 

 
"Noi vom decide lucrurile acestea în conducerea PNL. Avem oameni care să conducă şi Senatul şi Camera. Eu cred că cam fost apreciat ca şi preşedinte de Senat şi de actuala Putere are nu a avut ce să invoce când m-au schimbat, pur şi simplu m-au schimbat. (...)Deci mi-aş putea asuma fără nicio rezervă conducerea Senatului, dacă vom avea majoritate, dar nu am discutat lucrurile acestea", a declarat copreşedintele PNL întrebat dacă vizează preşedinţia Senatului. 

×