x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga îi cere lui Ponta să-i spună cine sunt "partenerii internaţionali"

Blaga îi cere lui Ponta să-i spună cine sunt "partenerii internaţionali"

18 Iul 2012   •   15:13
Blaga îi cere lui Ponta să-i spună cine sunt "partenerii internaţionali"

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca premierul Victor Ponta trebuie sa spuna cine sunt in conceptia lui "partenerii internationali", liderul democrat-liberal apreciind ca doar Vladimir Voronin "si-a manifestat sprijinul pentru regimul Ponta si Antonescu".

Blaga a spus ca majoritatea USL nu a redat in intregime atributiile Curtii Constitutionale in sesiunea parlamentara extraordinara, iar primul ministru Victor Ponta "a avut insolenta sa declare ca a discutat aceasta modificare cu «partenerii nostri internationali»".

"Primul ministru Victor Ponta refuza sa-si asume raspunderea pentru incalcarea legii si incearca sa faca partasa la acest act ilegal autoritati din afara Romaniei. Victor Ponta trebuie sa ne spuna cine sunt, in conceptia lui, acesti parteneri internationali. Uniunea Europeana si-a manifestat deja in bloc dezaprobarea fata de incalcarile legii din Romania. In aceste conditii, Victor Ponta se referea probabil la Vladimir Voronin, liderul comunistilor din Republica Moldova, singurul care si-a manifestat sprijinul pentru regimul Ponta si Antonescu", a sustinut Blaga, intr-o conferinta de presa.

×