x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blat între duşmanii de moarte la Capitală?

Blat între duşmanii de moarte la Capitală?

de Marius Gîrlașiu    |    10 Aug 2016   •   16:20
Blat între duşmanii de moarte la Capitală?

Liderii PNL Bucureşti, Adriana Săftoiu şi Cristian Buşoi, susţin că liberalii din Capitală au făcut blat cu PSD la alegerile locale din luna iunie. Sub noua conducere, organizaţia din Bucureşti anunţă vremuri grele pentru social-democraţi şi primarul Gabriela Firea.

“Practic, noi timp de zeci de ani nu ne-am poziţionat faţă de PSD aşa cum trebuie. Cred că e foarte greu să faci opoziţie PSD, dacă ai obligaţii faţă de PSD. Şi cred că asta e marea problemă. Mi-e foarte greu să folosesc cuvântul blat, mi se pare chiar ruşinos, dar să spun că un non-combat a avut loc", a acuzat Adriana Săftoiu cu ocazia alegerilor interne organizate în filiala PNL Sector 6. “Dacă cineva crede că noi am pierdut Bucureştiul doar pentru că s-au făcut greşeli în ultimele şase luni, eu cred că ne înşelăm. Greşelile din ultimele şase luni sigur contează, dar noi am făcut greşeli, cred, în ultimii 10 ani de zile pentru că PDL şi PNL au dat senzaţia că în anumite sectoare e imposibil, e invincibil Vanghelie, Piedone, Onţanu'', a mai spus prim-vicepreşedintele coordonator al PNL Bucureşti.

Buşoi declară război

Scenariul blatului cu duşmanii a fost susţinut şi de liderul PNL din Capitală, Cristian Buşoi.

“Cea mai mare greşeală pe care a făcut-o PNL în campania electorală este aceea că nu toate organizaţiile de sector au arătat că vor să se lupte cu PSD. Spun foarte clar că non-combat-ul cu PSD nu se va mai întâmpla în Bucureşti”, a asigurat europarlamentarul. “Din momentul în care începem să completăm conducerile organizaţiilor PNL Bucureşti cu preşedinţii celor şase sectoare lupta cu PSD începe cu toată forţa”, a ameninţat liderul liberalilor din Capitală. Acuzaţiile de blat cu PSD ar viza-o pe Anca Boagiu, fostul lider al PNL Sector 2.

 

În toamnă liberalii trebuie să facă campania ori PNL, ori PSD. De astăzi declarăm război total administraţiei de stânga şi administraţiei PSD din Bucureşti Cristian Buşoi, lider PNL Bucureşti

×